She turned her can'ts into cans and her dreams into plansImorse så vaknade jag upp med en snygg tjej (Celine) liggandes bredvid mig i sängen. Då kan man börja fundera på vad som hände igårkväll (ha ha ha)... Åkte sedan iväg på kalas för min lilla kusse som nu blivit stor. Imorgon så väntar skolan igen, och jag har fortfarande inte blivit helt frisk. Weeeho! Jag ska förresten försöka lämna in min älskade lilla telefon på lagning efter skolan. Är jag inte duktig som klarar av att ha den i en dryg vecka utan att den börjar krångla?! Får hoppas att de vill göra min lilla bebis frisk, annars vet jag inte vad jag tar mig till. Men ni får ha det så bra så hörs vi. KYSS!

I used to think you took my breath away but then i realised I was suffocated by your bullshit


Tackar alla & speciellt Kajsis för denna helgen som precis varit.

Jag har lyckats dra på mig en jobbig förkylning, as usual, som bara verkar bli värre och värre eftersom att imunförsvaret hos mig inte är så bra som jag önskat. Därför ska jag nu bädda ner mig i sängen & tagga yoga imorgon bitti!

Even in the best of days, love will be hard and hearts will be fakingJag är sen igår sexton år gammal, och därmed ägare till en otroligt snygg vit iPhone fyra!
Jag hade en mysig födelsedag igår med släkt, vänner och sushi! Favorit i repris :) :)
Nu så ska jag snart promenera till skolan med min söta lilla nallebjörn i handen som jag älskar.
Bara för att göra denna veckan ännu bättre så kommer Kajsa ner till Skåne ikväll. Hur bra är inte det liksom?!


I want to marry my bed

 


Vad tycker ni låter bäst?
Att gå upp & träna när man kan ha sovmorgon, gå till skolan & plugga när man kan ha sovmorgon eller att helt enkelt sova när man kan ha sovmorgon.
Jag måste iallafall gå till skolan & arbeta med några andra imorgon bitti, bara för att de tycker att vi behöver börja vårt grupparbete, även ifall jag tycker att det sista alternativet låter absolut bäst :(


RSS 2.0