Never a failure, always a lesson

Jag skrev ett inlägg igår som tydligen inte har kommit upp på bloggen. Det stod på mitt konto att det var publicerat, men det fanns inte uppe... Jag har iallafall publicerat det igen, så nu har det precis kommit upp.
Idag så har det varit underbart väder. Fast det var väldigt jobbigt när vi skulle ha löpning i Pålsjö. Jag känner att min kondition är SÅHÄR bra! Host...
Efter skolan så gick jag & Yrsa ner på stan för att hon skulle hämta ut ett par skor & jag behövde köpa nya bh:ar. Jag hade också tänkt köpa en klänning från H&M, som jag har lagt upp bilder på innan, men när jag väl bestämt mig för att köpa den så finns den inte i min storlek-,- Jaja, hoppas att den kommer in snart, för den är jättemysig! Vi köpte också glass på Pistachia som vi åt samtidigt som vi gick upp till Pileparken, där vi träffade lite andra gooolliga m8s. Spelade fotboll & pratade lite. Så det är där som jag har spenderat min kväll. Kom hem för snart en timme sen & ska snart äta. Det blir sushi, muuuums!


Kolllaaaa detta förresten! Justin märker Sverige mer & mer. I helgen så var det en flash-mob i Stockholm, så har han retweetat när en tjej från Sverige har länkat en film därifrån till honom. Alltså borde han ju ha sett den. Sen var det också ett svenskt program på tv i helgen där en tjej (som var svensk, om ni inte fattade det..) fick träffa honom. Det har han också skrivit om på twitter. Looovely! Let's go för att få honom hit nu asssooooe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0