I'm not trying to change

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen!
Igårkväll när jag kom hem från farhult så satt jag mig & började plugga till min svenskaredovisning som jag skulle haft idag. Jag pluggade tills klockan var drygt elva & jag kände att jag inte kom någonstans... Jag hade mått lite illa under kvällen & precis innan jag skulle lägga mig så började jag spy. Inte särskilt mysigt, jag vet hehe. Jag kräktes några mer gånger under kvällen & natten & stannade därför hemma från skolan idag. Nu så mår jag mycket bättre & ska alltså till skolan imorgon. Wiihoo!
Jag hade egentligen tänkt vara sån duktig idag & lägga mig i tid, men mina planer förstördes... Det började med att Zachi först ringde & pratade på, haha han är för gullig den killen alltså! Han kan prata i evigheter utan att man slutar skratta.. När jag sen hade slutat pratat med honom & tagit en varm & skön dusch innan jag tänkte lägga mig för att sova så ropade mamma på mig. Hon hade kollat på biljetter till Riga för oss två under påsklovet, så nu är det bokat & klart att vi ska tillbringa några dagar där om några veckor. Hur mysigt kommer inte det bli! Det var rätt längesen som jag var där senast, men det är en riktigt gullig stad kommer jag ihåg!;)
Men nu så har klockan blivit mycket & jag tänker inte förstöra mina planer för kvällen & min sömn alldeles för mycket, så nu är det dags för mig att stänga av datorn & krypa ner under täcket!

Sov gott så hörs vi imorgon! Denna veckan så har jag förresten inget prov & inte särskilt mycket läxor, så jag kommer därför kunna blogga mer. Vi får dock se hur det blir med det eftersom att jag antagligen kommer göra andra saker än att sitta framför datorn. Speciellt nu när det har börjat bli så varmt & ljust ute!


Love


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0