He was born to be somebody
Otrolig film!
Den bästa som jag har sett- helt klart! Herregud, vad jag älskade den! Hahahha asså jag satt i biosalongen & visste inte vad jag skulle ta mig till. Ville helst av allt bara skrika, fast jag kände att de andra i biosalongen antagligen inte hade uppskattat det så mycket;) Dock så var det några tjejer som satt & skrek & var jättejobbiga. & de gjorde det liksom inte för att de "behövde" eller vad man säger, utan för att de typ hade planerat det verkade det som... Det var riktigt jobbigt för man hörde inte vad justin sjöng eller vad de sa, ack. Satt & fick lite damp & hade lust att skrika jättemycket åt dem. Jag väntade dock med att göra det tills det var ca. en halvtimme kvar av filmen hihihuu(aa)

Jag vet verkligen inte vad jag ska säga mer om filmen, det finns liksom inga ord som kan beskriva den! Det som kommer närmast är kanske otrolig eller något liknande. Jag älskar om möjligt Justin mer nu än vad jag gjorde för några timmar sen. Tänk då hur det kommer att vara om bara tre dagar efter att jag har varit på hans konsert! Han är en helt underbar människa! Så himla söt & snäll mot alla.
Nej, gud! Nu måste jag sluta sitta här & skriva om detta & tråka ut er, istället så borde jag göra något åt mitt liv.. Jag kan börja med att tömma diskmaskinen & sen kör vi lite plugg! Ha det så bra alla beliebers. Ni andra kan bara ha det ungefär hälften så bra :)))) Hihihihi pooooossss. Loveu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0