Take me to the place I love, take me all the way.Jag älskar min blogg. Speciellt uppdateringen på den. Blä den kan gå & dö, men nu har jag inget att göra så här kommer ett "efterlängtat" inlägg...
Sen jag senast skrev så har jag bl.a jobbat med helt fantastiskt söta barn & hästar, hehe jag kommer sakna barnen efter denna veckan.. Hoppas att de som kommer nästa vecka är lika sneela! Jag har också varit på "överraskningsfest" hos Ebba & Svante som snart flyttar till el huvudstad. Jag har även hunnit däcka i trädgården ute i Farhult några gånger efter jobbet, varit på två konfirmationsfester -en på Bohus Malmön & en i Viken, hittat bästa pizzerian i stan & haft vattenläcka/översvämning här @ my place.
Igår när jag hade slutat jobba så tog jag bussen till Helsingborg & grillade på stranden med the gang. Efter att tag stack vi hem till Alle & kollade film, sen så sov jag hos honom. Eller vi låg & pratade halva natten & självklart så vaknade jag tidigt imorse, så det blev inte så jättemycket sömn, därför är jag riktigt trött nu, men jag kan icke sova nu för snart så kommer några kompisar hit. Innan jag avslutar detta inlägget så måste jag också berätta att jag & Alleballe letade upp Norres hem idag & våldgästade honom! Det har varit ganska najs faktiskt:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0