I try to tell myself that it's really over

Hej alla ni som inte har gett upp hoppet & fortsätter att klicka er in på min blogg. Ni är duktiga ni! De senaste dagarna så har det varit Helsingborgsfestivalen här i stan. Usch & fy tänker man, men det kan faktiskt bli helt okej om man är med rätt personer. Igår så stack jag ner hyfsat tidigt med Zachi då vi placerade oss vid stora scenen tillsammans med alla små barn & kollade på Nickelodeon showen. Hoppades på att få lite presenter i presentregnet (det fick vi inte...) & diggade till Markoolio, Sean Banan, Svampbob fyrkant & andra grymma personer;) Amy Diamond skulle egentligen varit där med, men hon var sjuk så Velvet kom istället... Jag som ville se Amy, hur tufft hade inte det varit liksom hehe?
När Nickelodeon var slut så kom Erik, Andy & Celine & då ställde vi oss med alla tuffa bönder & kollade på Joddla med Siv. Vi fick bästa platserna helt klart! Dagen flöt på & vi träffade lite mer folk, kollade lite på Eric Saade med i stort sätt hela Helsingborg i regnet, åt god chippemat hos min & Alles nya ompis & stack hem till mig ett tag.
Idag har jag varit duktig & packat, städat lite & tvättat. Nu är det äntligen lite bättre väder så jag kanske ska med några kompisar ner på stranden ett tag om det är tillräckligt varmt, men det får vi se. Imorgon eller på tisdag så åker jag & min familj till Bohuslän med båten & åker nog runt där tills skolan börjar:)
Jag bjuder på två bilder från gårdagen. Poossss!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0