I try to tell myself that it's really over

Hej alla ni som inte har gett upp hoppet & fortsätter att klicka er in på min blogg. Ni är duktiga ni! De senaste dagarna så har det varit Helsingborgsfestivalen här i stan. Usch & fy tänker man, men det kan faktiskt bli helt okej om man är med rätt personer. Igår så stack jag ner hyfsat tidigt med Zachi då vi placerade oss vid stora scenen tillsammans med alla små barn & kollade på Nickelodeon showen. Hoppades på att få lite presenter i presentregnet (det fick vi inte...) & diggade till Markoolio, Sean Banan, Svampbob fyrkant & andra grymma personer;) Amy Diamond skulle egentligen varit där med, men hon var sjuk så Velvet kom istället... Jag som ville se Amy, hur tufft hade inte det varit liksom hehe?
När Nickelodeon var slut så kom Erik, Andy & Celine & då ställde vi oss med alla tuffa bönder & kollade på Joddla med Siv. Vi fick bästa platserna helt klart! Dagen flöt på & vi träffade lite mer folk, kollade lite på Eric Saade med i stort sätt hela Helsingborg i regnet, åt god chippemat hos min & Alles nya ompis & stack hem till mig ett tag.
Idag har jag varit duktig & packat, städat lite & tvättat. Nu är det äntligen lite bättre väder så jag kanske ska med några kompisar ner på stranden ett tag om det är tillräckligt varmt, men det får vi se. Imorgon eller på tisdag så åker jag & min familj till Bohuslän med båten & åker nog runt där tills skolan börjar:)
Jag bjuder på två bilder från gårdagen. Poossss!Come back to me. Just like you would if I was in a movie.


Grattis i efterskott till Sveriges, & snart Dubais, allra bästa Olivia!

Jag kom hem med bussen från Farhult för ett litet tag sen efter sista dagen på jobbet hos hästarna för denna sommaren! Är nu några tusenlappar rikare, hur najs? Om ett litet tag så kommer Alle & hämtar mig med sin moppe, så jag måste snart sticka. Tänkte bara uppdatera er lite om mitt liv, även om det inte blev så mycket, eftersom att jag har fått lite klagomål om bloggningen från lite olika håll senaste tiden huheh...


Take me to the place I love, take me all the way.Jag älskar min blogg. Speciellt uppdateringen på den. Blä den kan gå & dö, men nu har jag inget att göra så här kommer ett "efterlängtat" inlägg...
Sen jag senast skrev så har jag bl.a jobbat med helt fantastiskt söta barn & hästar, hehe jag kommer sakna barnen efter denna veckan.. Hoppas att de som kommer nästa vecka är lika sneela! Jag har också varit på "överraskningsfest" hos Ebba & Svante som snart flyttar till el huvudstad. Jag har även hunnit däcka i trädgården ute i Farhult några gånger efter jobbet, varit på två konfirmationsfester -en på Bohus Malmön & en i Viken, hittat bästa pizzerian i stan & haft vattenläcka/översvämning här @ my place.
Igår när jag hade slutat jobba så tog jag bussen till Helsingborg & grillade på stranden med the gang. Efter att tag stack vi hem till Alle & kollade film, sen så sov jag hos honom. Eller vi låg & pratade halva natten & självklart så vaknade jag tidigt imorse, så det blev inte så jättemycket sömn, därför är jag riktigt trött nu, men jag kan icke sova nu för snart så kommer några kompisar hit. Innan jag avslutar detta inlägget så måste jag också berätta att jag & Alleballe letade upp Norres hem idag & våldgästade honom! Det har varit ganska najs faktiskt:)

RSS 2.0