I wonder what goes through your mind when you hear my name


Jag & mina föräldrar bokade biljetter till Spanien igår. Det ska bli skönt att komma härifrån ett tag. Dock så är det en hel månad kvar men det klarar jag väl. Har dessutom börjat på Johannes Hedberggymnasiet & tagit av den äckliga tandställningen. Så otroligt skönt! 


On a sunset summer sky you whispered "Please, remember me"

Avslutade detta braiga sommarlovet med några söta vänner igårkväll. Nu ligger jag i sängen & är alldeles för trött för att hitta på något. Känns dock väldigt tråkigt att inte göra något nu när det är sista sommarlovsdagen & allt! Usch så jobbigt det kan vara ibland alltså!;) Bara för att jag inte orkar göra något annat vettigt just nu så passar jag på att lägga upp lite bilder från denna sommaren.


Snel hest!


Oj oj, här bjuder vi jaa..

Det finns betydligt fler bilder, speciellt från dygnet i Nyköping. Men de får inte ni se nu för nu ska jag försöka sova!


Awesomeness

 


Jag vet inte om ni kommer ihåg att jag la upp en liknande film för några månader sen? Nu har de iallafall gjort en ny med andra låtar. Är bara tvungen att lägga upp den med, bara för att de är så grymma! Nu har förresten Ebba & Svante flyttat från Viken också, men de kan få vara lite grymma iallafall även om de är 08or nuförtiden.

There is a crack in everything. That's how the light gets in.

Hejsan allihoooopa! Jag är just nu i ett blåsigt men mysigt Skärhamn med båten. Jag har egentligen inget intressant att skriva, men har inget annat att göra här ändå... Detta kommer därför bli ett sånt vanligt tråkigt inlägg där jag inte skriver något kul. Hehe, jag bara varnar er.. Cecci sa precis när jag började skriva också att hon tyckte det var dags för lite uppdatering. Maybe that's a sign?!
Här uppe i Bohuslän så har jag hunnit träffa massa saknade personer som jag träffar alldeles för sällan annars! Har också shoppat massa nya kläder <333333 & haft en tripp upp till Nyköping & träffat några konfakompisar. Jag hade tänkt lägga upp lite bilder här, men det visade sig att det inte finns någon minneskortsläsare på denna datorn så det får vänta tills jag kommer hem. Nu ska jag fortsätta läsa lite i min underbara bok av Marian Keyes. Kärlek till henne!:):) Känner också lite för att gå ut en snabbis & kolla läget & utelivet här på Tjörn haha. Får se hur det blir!;)
Ha det så bra så hööörs vi! Kommer förhoppningsvis hem tills slutet av denna veckan if u wanna know.
Pusssiluring


Jag & min varbergare!

RSS 2.0