C'est avec toi que je veux être plus que tout


Min Calle ♥

Min uppdatering suger rent ut sagt! Tänkte skriva att det skulle bättras, men sen så kom jag på att det inte kommer funka & jag vill ju inte ljuga för er..;)
Farfar ringde precis & han läser min blogg så han ville bara berätta hur underbar har tycker att den är.. Hihi, gulle! Passar på att hälsa till honom & farmor nu bara för det. Hej farmor & farfar!:DD Förresten så tyckte min farfar att Justin var gullig, wiiiho är han bäst eller är han bäst?
Jag kom hem från Linn för ca. en kvart sen. Jag, Filippa, Olivia, Klara, Cecilia & Linn då gick dit efter skolan & fikade lite, sen så stack vi ut & gick runt & fotade. Vi får se om några av bilderna kanske kommer upp på bloggen senare!
Nu så ska jag gå & fixa något att äta & sen sätta igång någon film. Antingen så blir det några avsnitt av Vänner eller Pojken i randig pyjamas... Jag vet inte vad jag ska välja eftersom att jag älskar vänner men vill ändå se den filmen nu eftersom att jag inte har sett den. Dock så är jag inte sugen på att se en sån sorglig film nu... Jag börjar nog med Vänner & sen blir det kanske filmen, vi får se! Haha, vilket dilemma...
Jaojao, nu ska jag gå & fixa något att äta. Jag är förresten hemma själv ikväll, mmmys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0