So back and forth, that's how it seems.

Dagarna bara rullar på. Skolan bryr jag mig inte ett dugg om, utan jag bara glider runt hehehe. Brukar glida runt, hänga runt, låna pengar! Har haft den låten på huvudet både igår & idag... Iiicke okej!
Idag efter skolan så stannade jag för ovanlighetens skull inte kvar i skolan flera timmar, utan följde efter ca. 45 minuter med Celine & Olivia ner till stan. Olivia köpte finaste skolavslutnings klänningen & sen hängde vi med alla gamlingar & småbarnsfamiljer på Fahlmans & hade tjejsnack. Haha underbart! Dock var jag lite trött så orkade inte skratta..
Nu har jag tagit med min brors dator in i köket & sitter här & väntar på att ugnen ska bli klar så att jag kan sätta in mina scones. När de är klara & jag har ätit lite så ska jag antagligen kolla lite till på NSN. Åååååååh som jag älskar den filmen! Jag kunde inte sitta still när jag kollade på den precis, utan jag hoppade runt "lite" i sängen, hehhh... Jajajaja nu orkar jag inte vänta, måste sätta igång den igen! Säg förresten inte till min bror att jag lånar hans dator medan han är på Mallorca, för då kanske han blir sur! Dock så gav han lösenordet till mig imorse, så han borde veta. Heeeejjjj Siiimmooon, jag älskar dig med!
Puuuuusssssssiiiiluuuriiing!


Är inte mina kusiner otroligt söta?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0