I close my eyes, and pray

Underbar uppdatering eller vad säger ni?  Jag har helt enkelt bara inte haft lust. Har fått smått damp på blogg.se också, då sidan inte ville som jag. Det började med att statistiken visade jättekonstigt & jag hade tydligen inga besökare alls på bloggen i flera dagar i slutet av förra veckan... Nu så har det dock rättats till lite, men det är fortfarande lite konsigt med vissa saker..
Helgen spenderade jag med kompisar. På fredagen så blev det inte helt som det var tänkt så det slutade med att jag & Cecci gick runt lite i stan bara. På lördagen så red jag på förmiddagen & spenderade kvällen med Yrsa & Alleballe då min familj inte åkte hem till Rehnstams pågrund av att mamma fick ett erbjudande om att följa med en kompis till Verona. Vi bestämde då att vi ska till dem om några veckor istället. På söndagen så njöt jag & Linn av det fina vädret & sista dagen på helgen & spenderade dagen med att sitta i Norra hamnen prata. Det var riktigt längesen så det var otroligt mysigt! Igår så var det jättefint väder också så då köpte jag, Yrsa & Olivia glass & satt oss i Vikingsbergsparken samtidigt som vi åt den & hade det trevligt;)
Nu så ska jag in i duschen innan jag lägger mig & taggar inför uppsatsdelen på nationella provet som är imorgon. Eller jag tror att jag hoppar duschen nu & kör det imorgon bitti istället så att jag kan lägga mig lite tidigare. Ni får ha det så bra så hörs vi när jag har lust & tid. Kyss!

Bild från i söndags. Underbart väder!

Grattis förresten till min moster & hennes pojkvän som förlovade sig i Milano i helgen, där förövrigt Justin Bieber var samtidigt som dem. Hehu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0